Estetikkliniken

Others

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi behandlar det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik arbetar certifierad personal som behandlar vårt utbud med botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Vår legitimerade personal ärhandplockade för deras breda kunskap och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.Gençleşmenin sırrı: Ameliyatsız iple yüz germe - Yaşam - Manşet Türkiye
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med dig i fokus.

Göta klinik
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika kliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som inte är certifierade. Hos oss får du legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras https://gotaklinik.se.
Våra legitimerade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botoxpris
Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botoxpanna, botoxargrynka eller botoxgummysmile för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
Fullständigtpris ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxinjiceringen. Nidiskuterar vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botoxbehandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botoxprocedur
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta ungefär 10 dagar innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*